Rabu, 31 Oktober 2018

UndeleteNews - Știri care sunt responsabile și de neșters


 Suntem deschiderea unui nou articol pentru a vă spune despre UNDELETE NEWS ( https://undelete.news/ ), un nou proiect a început pre-vânzări, astfel încât acesta este momentul potrivit să - ți spun despre acest proiect și, dacă sunteți interesat, vă vom spune cum să investească.

Primul lucru de spus ca un preludiu la revizuirea UNDELETE NEWS (etapa https://undelete.news/ ) este una dintre cele mai frecvente întrebări în această lume, iar acest lucru nu este nimic altceva decât ceea ce jetoane sau monede, în cazul în care și cum I a păstra monedele mele? Cu toate acestea, în cazul UNDELETE NEWS ( https://undelete.news/ ) avem un proiect care va lucra cu ERC20 demonstrative , UNDELETE News ( https://undelete.news/ ) este un proiect pe termen în rețeaua Ethereum, așa că va primi beneficiază de valori intrinseci Ethereum, și anume de securitate și de mare viteză, descentralizare, anonimatul și o mare stabilitate.

În plus, la fel ca toate ERC20 jeton, dacă în cele din urmă va îndrăzni să investească în această ICO (amintiți-vă uita la proiect, și dacă îndrăznești, mergeți mai departe) Cumperi jetoane pot fi ușor stocate într-un ERC20 mondial portofel celebru; de exemplu, mai mult decât un general sau Metamask MyEtherWallet.

Ei bine, acum știm că este CEC-20 marca putem vorbi strans STIRI UNDELETE ( https://undelete.news/ ) News Undelete este o nouă platformă pentru a avea grijă ca vestea este mai responsabil pentru ceea ce publică, dar cum? Vestea bună foarte simplu Undelete va stoca toate nou - create, copiile sunt realizate, ceea ce a fost editat etc.

Undelete News folosind Memority ( https://memority.io/ ) pentru a păstra toate copiile făcute, memority sunt criptate de stocare a datelor pe bază de blockchain descentralizate) pentru a se asigura că datele nu sunt pierdute sau falsificate.


Undelete.News vă permite să trimiteți mesaje de la oricine care este salvat și nu poate fi șters. Acest
lucru este posibil deoarece Undelete.News folosește memoria.


Fără îndoială, un proiect foarte reușit, care îl va face unul dintre cei mai puternici concurenți din domeniu, pentru că ideea este foarte nouă.

Dacă vrei să afli mai multe despre acest proiect și doresc să învețe specificațiile tehnice și alte date interesante, putem doar vă încurajăm să citiți raportul foarte detaliat și detaliat, cu care puteți obține o idee de amploarea proiectului și potențialul de extindere și aplicarea are.

Aici aveți toate rețelele dvs. sociale:

Web: https://undelete.news/

Telegramă: https://t.me/UndeleteNews

Twitter: https://twitter.com/UndeleteNews

Facebook: https://www.facebook.com/undelete.news/

Deci, vă pot încuraja doar să vă alăturați ICO-ului dacă vă place proiectul dvs., pre-vânzările dvs. au început.

În cele din urmă, rețineți că aceasta este o rețea socială din proiect, datorită faptului că puteți continua să fiți informat în orice moment. De asemenea, dacă sunteți îndoieli să nu vă așteptați și să îi contactați, ei vor fi bucuroși să vă răspundă.

autor: Asarab

profilul meu: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2320820

Tidak ada komentar:

Posting Komentar