Jumat, 16 November 2018

Cyber Security ile siber saldırılara karşı koyabilirsiniz.

Merhabalar bugünkü makalemin konusu, yatırımcıların veya traderların yıllardır yaşamış olduğu sorunları ortadan kaldıracak bir proje olan Cyber Security projesidir. Cyber Security platformu, blockchain teknolojisini kullanarak yatırımcıların daha hızlı ve daha güvenilir bir şekilde işlemlerini yapabilmesine imkân sağlamayı amaçlamaktadır. Giriş bölümünde kısa bir açıklama ile Cyber Security hakkında bilgi verdikten sonra isterseniz, gelişme bölümünde projenin hangi somut problemlere çözüm sunduğundan ve ortaya çıkma sebeplerinden bahsederek Cyber Security projesini daha iyi anlamaya çalışalım.
12.jpg
Öncelikle güvenliğin öneminden bahsetmek gerekiyor fakat herkes biliyor ki güvenlik olmadan hiç bir şey olmayacaktır. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte artık saldırganlık oturdukları yerden siber yollarla güvenlik sorunları oluşturmaktadır. Bu durum artık eskiye göre daha da artmıştır. Şundan eminim ki gelecekte daha da artacaktır. O yüzden bir an önce siber güvenlik yolları aramak gerekiyor. Cyber Security projesi de bize bu yolu çok çabuk bir şekilde sunmuş oluyor. İçerdiği güvenlik ekipmanları ile yatırımcıları oldukça güvende tutuyor.
2.jpeg
Demin de dediğim gibi eskiden internetin çok yaygın olmadığı zamanlar çokta önemsiz gibi görülen siber konular artık hayatımızın tam merkezinde bundan kaçamayız. Bu teknoloji bize kolaylıkları sunuyorsa bizde bundan yararlanıyorsak bunun önlemini de kendimiz almamız gerekiyor. Bu noktada Cyber Security platformu bize destek verecektir. Cyber Security platformuna güvenmeliyiz. Cyber Security platformunun özelliklerine bakalım.
Cyber Security hem blockchain hem de akıllı sözleşmeler kullanarak sorunları çözmeyi amaçlamakta burada adından epeyce söz ettiğimiz bu platformun iki temel bileşeni bulunuyor. Bunlar Cyber portal ve Cyber Blindspot. Bu bileşenler sayesinde aktif olan yani ortaya çıkan tehditler önceden tanımlanıyor ve yok ediliyor.
1.jpg
Makalemizin gelişme bölümünün sonlarına ve sonuç bölümüne doğru geldiğimizde bu aşamada, Cyber Security projesinin ico sürecinden bahsedeceğim, Projenin token simgesi CYBR olarak belirlenmiştir. Cyber Security projesinin toplam token sayısı 1 milyar adet CYBR olarak belirlenmiştir. Bu toplam miktarın çoğunluğu ico satışlarında satılmak üzere ayrılmıştır. Şuanda mevcut olarak ico süreci devam etmektedir. Projenin maksimum yatırım alma hedefi 15 milyon dolardır. Minimum yatırım alma hedefi ise 2 milyon dolardır. Şuan topladığı değer baktığımızda ise aşağı yukarı 5 milyon doların üzerinde yatırım olduğunu görmekteyiz. Bu gerçekten çok iyi bir rakam.
34.jpg
Özetle, teknolojinin hızla gelişmesiyle birlikte Dünya'da da değişimler meydana gelmektedir. Bu değişimler ise insanların alışkanlıklarında farklılıklar oluşturmaktadır. Eskiden internet teknolojisi insanlar için bambaşka bir dünya vaad ederken şuan kripto para sektörü insanların için aynı vaadleri sunm3.jpegaktadır. Dolayısıyla bu alanda da bir çok siber güvenlik sorunu ortaya çıkmakta işte bunları çözecek bir proje Cyber Security bunun kıymetini bilmekte fayda var.
Öte yandan Cyber Security projesinin takım ve yol haritası bilgilerine baktığımda ise şunları söyleyebilirim. Öncelikle bir projenin takımının iyi olması o proje için her şey demektir. Takımın çalışması kendini iyi ifade edebilmesi ve tanıtımını iyi yapabilmesi projenin geleceğini etkilemektedir. Bu ekipteki bireyler kendi alan uzmanlıklarının yanı sıra teknik bilgi yönünden tam dolu bireylerdir. Bu dikkat çekicidir. Dolayısıyla Cyber Security takımı son derece kaliteli ve işinin ehlidir. Cyber Security projenin yol haritası incelemesi yapıldığında ise buna tamamen bağlı kalınarak ilerlediklerini görmemiz mümkündür. Yol haritasında dikkat ettiğim husus da tam olarak budur. Geçmişte projenin neler yaptığını bize gelecek hakkında neler yapabileceği noktasında bilgi verecektir.
Yatırım yapmak isteyen yatırımcılar için şuanda ico satışları hala devam ettiğini bir kez daha hatırlatmak isterim. Barındırdığı özellikleri sayesinde insan hayatını kolaylaştıracak bu projenin ilginizi çekeceğini düşüyorum. Sizlerde resmi web sitesini ve sosyal medya araçlarını inceleyebilirsiniz. Bunun için gerekli linkleri makalemin sonunda bulabilirsiniz. Projeyi daha yakından takip etmek için sosyal medya araçlarını yakından takip etmenizi, ayrıca sade ve karışık olmayan bir şekilde hazırlanmış whitepaper okumanızı tavsiye ederim.
Bitcointalk profile : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2320820
Bitcointalk username: Asarab

Tidak ada komentar:

Posting Komentar