Minggu, 20 Januari 2019

CWEX ICO Overzicht


Veel mensen in de FinTech-industrie zijn het erover eens dat we allemaal op dit cruciale moment kunnen leven, wanneer blockchaining en encryptie alleen op het wereldtoneel verschenen. Fintech heeft een nieuwe zakelijke wereld geopend met veel mogelijkheden voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen.
Crypto Wine Exchange (CWEX) is een geavanceerd handelsplatform voor de wijnhandel, gebaseerd op een blokketenketen die eigenaars van cryptocurrency verbindt met een premium wijnmarkt zonder de complexiteit van regulerende en douane-warehousing. De belangrijkste activiteiten van NVP (Crypto Wine Exchange Hong Kong) zijn dat ze opereren op een handelsplatform, technische klantenservice bieden en de vlotte werking van het bedrijf verbeteren. Eenvoud en transparantie. We streven ernaar om een ​​hoogwaardige productenlijst bij te houden, geleverd door onze exclusieve exclusieve partner en wijnverkoper, en worden gegarandeerd door onze partner DotChain GmbH Zwitserland. Hoofdkantoor in Zwitserland
De wijnwereld verandert voortdurend. Elk jaar zien we wat er gaat en gaat, de industriesector groeit en een andere sector neemt af. Vorig jaar voelden we de gevolgen van de woede van het wild, het weer en de droogte in onze bekende industrieën. Dus, wat is klaar in 2018? Ik vroeg 12 experts over de wijnen die ze zouden willen doen, wat ze zouden moeten doen.
Waar komt wijn vandaan?
Volgens de Council of Wine Market en Nielsen zullen binnenlandse wijnen de markt blijven domineren. En wat de invoer betreft, zullen Frankrijk en Italië samen met Nieuw-Zeeland het pakket leiden, dat in toenemende mate invloed en innovatie heeft laten zien in de wijnindustrie.
de prijs
In 2017 was de druivenoogst een record sinds 1982 en de Europese wijnproductie zal naar verwachting met 14% dalen ten opzichte van het voorgaande jaar. Dit is een brand in Californië, en wijnliefhebbers maken zich zorgen over het gebrek aan schuld en hoge prijzen. "We verwachten dat de daling van het verbruik het meest zal worden gevoeld in het lage prijssegment," aldus Stefan Ranneklev, strategisch analist bij de Rabobank.
Daarnaast laten nationale gegevens zien dat consumenten steeds meer premiumproducten zoeken, met de grootste toename in het tweede kwartaal van dit jaar, meer dan $ 10 per fles.
Alles over branding
Branding op de tweede plaats in de wijnwereld. Labels hebben oppervlakken met druiven, maar zijn zelden beschikbaar in termen van ontwerp, waardoor het voor klanten moeilijk is onderscheid te maken tussen flessen. We hopen dat het verhaal zal toenemen dankzij de opwindende typografie en aantrekkelijke afbeeldingen. Wanneer je tegenkomt, beoordeelt iedereen een boek als een omslag.
Populaire wijnen
De verwachting is dat de populariteit van Pink Rose niet zal vertragen. Sterker nog, Roses was voor het tweede jaar op rij goed voor 1,5% van het totale aantal tafelwijnen. Omdat de markt voor meer betaalbare rozen succesvol was, geloven experts dat Rose meer onderscheidingen verwacht.
Carmener - Carmener is een verre verwant van Merlot en Malbec. Deze Zuid-Amerikaanse wijn, verzameld in Chili, begint met een rijk, rijk roodfruitig aroma. Volgens Uncorkd wint deze pittige wijn aan populariteit in wijnlijsten van restaurants en wijnhandelaren.
Red Blends - Jonge klanten domineren in de rode mix. Volgens Nielsen was de rode mix in 2015 goed voor 13% van de $ 13 miljard aan tafelwijn dit jaar, van 11% in 2011. Gemengde koorts wordt vaak gelijkgesteld aan trendy bier, heupgewricht, resonantie, ambachtelijk bier en een millennium-druivenspel.
Crémant - Franse Crémant - mousserende wijn, anders dan champagne en prosecco. Gezien de minder strenge eisen voor het creëren van Crammert, in tegenstelling tot champagne, bars, restaurants en wijnwinkels, kan deze mousserende wijn worden verkocht als een uitstekend alternatief voor champagne. Wil je extravagant voelen? Crémant is een romige Franse en lage atmosferische druk, dus het heeft een meer romig mondgevoel dan elasticiteit.
Albariño - Zomer 2018 komt oorspronkelijk uit de regio Rias Baixas in Spanje. Zure en rijpe citruskleuren maken deze wijn ideaal voor zeevruchten. Vertel Albarino over Sauvignon Blanc en Pinot Gris die op zoek zijn naar verandering.
Beschikbaarheid verhouding
De markt is op zoek naar innovatieve manieren om wijn in te pakken om zo het breedste hok te bereiken. Dit omvat ingeblikte en verpakte wijnen.
Wit in doos
Dit is geen wijn voor je Franzia-boerderij, maar een zak in een doos steeg weer op met koele, jonge klanten. Voorheen was dit te wijten aan wijnen van lage kwaliteit, maar wijnhandelaren en leveranciers vonden dat ze geen kwaliteit hoefden op te offeren, een handige en betaalbare manier om de verpakkingskosten te verlagen en wijn te genieten voor kopers.
Ingeblikte wijn
Net als een zak in een doos geeft ingeblikte wijn gebruikers gemakkelijker toegang tot wijn. En omdat het een veel betaalbare oplossing is voor wijnhuizen, kan het een grote rol spelen in het rechtstreeks bij de consument brengen van deze wijnmerken. Handelaar Joe beschermt dit concept van zijn eigen verpakking van ingeblikte wijn Vereenvoudigde wijn.
Bestel online
Wijn voor de consumentenmarkt groeit snel van 49% in 2012 tot 59% in 2016. En om bij te blijven met veranderende winkelomgevingen, moeten wijnhuizen en wijnhandelaren online strategieën ontwikkelen. Door online bestellingen aan te bieden, kunt u nieuwe inkomstenstromen ontdekken, uw klanten tevreden stellen en hun efficiëntie verhogen.
Nu we gewapend zijn met alle trends met betrekking tot wijnen in 2018, is het tijd om POS-systemen voor Revel-bars en -restaurants te gebruiken. Dankzij een reeks bedieningspanelen met tabbladen en mobiel bestellen, kunnen klanten snel drankjes ontvangen via de POS-software. Toegang tot voorraadbeheer op ingrediëntenniveau om de exacte hoeveelheid sap bij te houden. Deze functie bewees dat elke vier weken wekelijks beheerders herstelt.
mark
CWEX-tokens zijn gebouwd op het EOS-platform. De voordelen zijn eenvoudige integratie met krachtige ecosystemen, intelligente contracten en applicaties van derden en integratie met standaard wallets en EOS-exchanges.
Pre-ICO
15 december 2018 - 9 januari 2019
Het aantal tokens te koop
55.180.000 (62%)
ICO
10 januari 2019 - 21 maart 2019
Wisselkoers Token
$ 00.16
Toegestane valuta
EOS, ETH, BTC, BCH, LTC, NEO, ZEC, XMR, USDT
Minimum transactiebedrag
50USD
Over markeringen
Token naam
CWEX - Versleuteling van virussen
verenigbaarheid
EOS
Directe levering van tokens
Ja (EOS)
Totale voorraad (100%)
89000000
Verkoopvolume (62%)
55180000
CWEX-team, toekomstige belanghebbenden, groei van gemeenschap en gebruikers (38%)
33820000
zacht
1.000.000 USD
capsule
$ 10.000.000
Aankooplimiet
Maximum (persoonlijke cap) $ 100.000
Ongelezen token
vurig
Wisselkoers aan ICO voor de verkoop van tokens (20% bonus)
$ 00.16
ICO Token Exchange Rates
$ 20,00
Voorverkoopperiode (Advance ICO)
15 december 2018 - 9 januari 2019
Verkoopperiode (ICO)
10 januari 2019 - 21 maart 2019
Hoe te kopen
EOS / ETH / BTC / BCH / LTC / NEO / ZEC / XMR / USDT
Tokensverdeling

Gebruik van fondsen

Doorbraak evenement


Ga voor meer informatie naar:
Technische documentatie: https://cwinex.io/CWEX-Whitepaper.pdf


Tidak ada komentar:

Posting Komentar