Minggu, 20 Januari 2019

CWEX TOKEN

Crypto Wine Exchange (CWEX) е базирана на блокове основана платформа за платформа за вино, свързваща собствениците на криптопродажба на пазара на хубаво вино без усложнения от регулациите и складовото съхранение. Основните дейности на растежа на Crypto Wine Exchange Hong Kong (CWEX) ще включват управлението на платформата за търговия, предоставянето на техническа услуга за обслужване на клиенти и подобряването на търговската гъвкавост. Обменът се планира да се развива чрез качествени услуги, простота и прозрачност. Ние ще се съсредоточим върху поддържането на висококачествени обяви, предоставени от изключителни партньори и търговци на хубави вина, и застраховани от органа на нашия партньор, DotChain GmbH Швейцария. Тази фирма със седалище в Швейцария ще урежда настаняването на партньори и търговци,



Светът на виното се променя. От година на година се наблюдават тенденциите за развитие и развитие, секторите в отрасъла се повишават, а други намаляват. През изминалата година почувствахме яростта на Майката природа и последствията, които климатичните модели, сушата и повече имаха върху нашата прочута индустрия. И така, какво се съхранява за 2018 г.? Попитах десетина от любимите ми професионалисти, които смятаха, че ще дойдат. Ето какво трябва да кажат.

Откъде идва виното?

Според местния пазар на вината и Nielsen местните вина ще продължат да доминират на пазара. И когато погледнем на вноса, Франция и Италия ще водят пакета заедно с Нова Зеландия, която показа нарастващо въздействие и иновации в лозаро-винарския сектор.

Ценообразуване

През 2017 г. гроздовата реколта навлязоха в ниско от 1982 г. тъй като производството на вино в Европа се очаква да спадне с 14% спрямо предходната година. Това, заедно с калифорнийските пожари в лозаро-винарска страна, накара анализаторите да се притесняват от недостига на вино и по-високите цени. Стивън Раннеклейв, глобален стратег в Rabobank, казва, че "очакваме спадът в потреблението да се усеща най-забележимо в по-ниските цени".

Също така, националните данни показват, че потребителите все повече търсят повече премии, а най-значимото увеличение през първите две тримесечия на тази година се случва над $ 10 на бутилка.

Всичко за брандинг

Брандингът използваше задната седалка във винения свят. Етикети в региона, от които произхождат гроздето, но предлагат малко по отношение на дизайна, което затруднява купувачите да разграничат бутилките. Очаквайте по-голямо разказване на историите чрез етикети за вино, интересна типография и привлекателни изображения - защото се изправяте пред тях, всички ние съдим книга по нейното покритие.

Тенденции на вината

Rosé - Популярността на розата не се очаква да забави. Всъщност, за  втора поредна година Розес представлява 1,5% от продаденото трапезно вино. Тъй като пазарът на по-евтини розета доказа своята успех, експертите очакват да видят още по-престижното Розе, което се появи на рафтовете.

Carmenère - Carmenère е далечна роднина на Мерло и Малбек. Събрани в Чили, това южноамерикано вино прави блясък с видни, пълни с червени плодове вкусови качества. Според  Uncorkd това пикантно и богато вино става все по-популярно в списъците за вино в ресторантите и търговците на дребно с вино.
Red Blends - Червеното смесено лудост до голяма степен се задвижва от по-младите купувачи. Според  Nielsen през 2015 г. червените смеси съставляват 13% от 13 милиарда долара, които купувачите са похарчили за трапезно вино тази година, което е от 11% през 2011 година. Смелоделецът често се равнява на беседката за бира - модерен, хип и резонира с хилядолетие вино пиене.
Кремант - френският кремант е пенливо вино, което се отличава от шампанското и просеко. Предвид по-малко строгите изисквания за производство на Crémant за разлика от шампанското, баровете, ресторантите и магазините за вино могат да продават това пенливо вино като отлична алтернатива на шампанското. Искате ли да се почувствате по-луксозно? Креманта е френски за "кремообразно" и се смята, че има кремообразно усещане в устата, а не поради атмосферното му налягане.
Albariño - вашето лятно вино от 2018 г. се радва на района Rias Baixas на Испания. Със своите киселинни и зрели цитрусови тонове това вино идеално се слива с вашите морски дарове. За алкохолните пилета Sauvignon Blanc и Pinot Gris, които търсят промяна, насочете ги към Albariño.

Факторът "Достъпност"

Пазарът продължава да търси иновативни начини за опаковане на виното, за да се хареса на най-широката база. Това включва консервирано и вагирано вино.

Торба в кутия
Това не е вино на Вашата майка с фурзия, чантата в кутията отново е готино и е слязла с по-младите купувачи. Докато са свързани с лошо качество на вината, дистрибуторите на вино и доставчиците вече виждат, че качеството не е необходимо да се жертва, когато можете да харчите по-малко на опаковката и да предложите на купувачите удобен и по-евтин начин да се наслаждавате на виното си.
Консервирано вино
Подобно на чантата в кутията, консервираната вино осигурява по-достъпен и удобен за ползване начин потребителите да се наслаждават на виното. Това също е много по-евтино решение за винарските заведения и може да бъде огромен компонент при прехода на тези марки вино към директни към потребителите. Търговецът Джо е в защита на тази концепция, като идва със собствените си четири опаковки от консервирани вина, наречени Simpler Wine.
Онлайн поръчка
Виното, насочено към потребителския пазар, бързо нараства, като скочи от  49% през 2012 г. на 59% през 2016 г. За да се справи с променящия се пазар на дребно, е необходимо да се разработят онлайн стратегии за винопроизводителите и търговците на дребно. Чрез предлагането на онлайн поръчки можете да откриете нов поток от приходи, да улесните клиентите си и да подобрите оперативната ефективност.
Сега, когато сте въоръжени с всички 2018 винени тенденции, е време да оборудвате бизнеса си със системата Revel  Bar  и  ресторант  POS. С пълната комплект за управление на табулатори и мобилно подреждане клиентите могат да очакват бърз достъп до нашите напитки с нашия  POS софтуер . Започнете да осъществите достъп до инвентаризация на ниво инвентаризация, която ви позволява да проследите точното количество алкохол, което е доказано, че запазвате мениджърите 4 часа на седмица при възстановяване на запасите.

жетони

Знакът CWEX е изграден на платформата EOS. Ползите от него са силна екосистема, лесна интеграция с интелигентни договори и приложения от трети страни, както и стандартни портфейли и борси на EOS.

Предварително ICO

15 декември, 2018 г. до 09 януари 2019 г.

Брой символи за продажба

55,180,000 (62%)

ICO

10 януари 2019 г. до 21 март 2019 г.

Дял на валутния курс

00.16 $

Приемливи валути

EOS, ETH, BTC, BCH, LTC, NEO, ZEC, XMR, USDT

Минимална сума на транзакцията

50USD

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПЪТЯ

Име на означение

CWEX - Обмен на крипто вино

Съвместимост

EOS

Незабавно доставка на маркери

Да за EOS

Общо предлагане (100%)

89000000

Продажбата се предлага (62%)

55180000

Екипът на CWEX, бъдещите заинтересовани страни, ръстът на общността и потребителите (38%)

33820000

Мека капачка

1 000 000 USD

Твърда капачка

10 000 000 USD

Лимити за покупка

Макс. (Лична горна граница) 100 000 USD

Непродадени жетони

Изгорени

Валутен курс за продажба на символи в предварително ICO (20% бонус)

00.16 $

Обменен курс за продажба на символи в ICO

00.20 $

Период преди продажбата (преди ICO)

15 декември, 2018 г. до 09 януари 2019 г.

Период на продажба (ICO)

10 януари 2019 г. до 21 март 2019 г.

Методи за закупуване

EOS / ETH / БТК / BCH / LTC / NEO / ZEC / XMR / USDT

За повече информация посетете:
Телеграма:  https: // t.me / cwexio
Уебсайт:  https://cwinex.io/

Връзката с профила ми в Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2320820

Tidak ada komentar:

Posting Komentar