Senin, 25 Februari 2019

BTCx



Я дійсно схвильований цим проектом. Тому що я думаю, що цей проект підніметься на вершину і залишиться там на Місяці. Чому я так розмовляю? Дозвольте мені це сказати;
Ви всі знаєте, що законопроект більше не буде керувати світом у майбутньому. Навіть банківські рахунки або номери, що належать, більше не будуть мати значення. Криптовалюта - це ф'ючерсний рахунок, і він буде законним у всьому світі та, якщо в космосі буде життя. Але в цьому хаосі, які з тисяч жетонів і монет, буде мати значення, вижити і діє в майбутньому?
Биткойн і Ethereum вже зайняли місце. Може, я міг би розрахувати ще кілька. Але ви знаєте, що у світі завжди потрібні альтернативи і завжди буде.
BTCx буде одним з них, я здогадуюсь. Тому що це краще, швидше, безпечніше і розумніше.
Це краще, оскільки BTCx написано на мові Turing Complete Language, яка є більш функціональною, ніж мова на стику, що використовується в Bitcoin.
Це швидше, оскільки BTCx має швидшу швидкість транзакції, ніж Bitcoin за допомогою більш просунутої технології Blockchain. Середній інтервал блокування на біткойні становить 10 хвилин, що в чотиридесят разів менше, ніж інтервал блокування BTCx в 14 секунд.
Це БЕЗКОШТОВНА, оскільки Bitcoin використовує алгоритм SHA-256, який створює число у шістнадцятковому форматі. У порівнянні з цим, BTCx використовує алгоритм Ethash для безпеки, який набагато вищий за показниками безпеки.
Це SMARTER тому, В BTCx, користувачі можуть створювати смарт - контракти набагато швидше , ніж Bitcoin за дешевшою ціною.
Через всі ці властивості, BTCx підніметься і вийде вгору біля легенд. Ви повинні реально інвестувати цей проект. Ви не можете втратити цей проект.
Удачи вам всіх!
До місяця!!!
Для отримання додаткової інформації про BTCx натисніть https://btcxproject.com
Для ANN Thread натисніть https://bitcointalk.org/index.php?topic=2460832
Для облікового запису Twitter натисніть https://twitter.com/BTCxToken
Приєднайтеся до групи Telegram https://t.me/BTCxToken 

ETH: 0x154089Cb313479C0d698Fad2D29eFb9a71d67b06

Tidak ada komentar:

Posting Komentar