Minggu, 10 Februari 2019

TRUEPLAY: ваша декадентська платформа постачальників програмного забезпечення

Інтернет-азартні ігри є особливістю багатьох онлайн-сайтів із спортивними ставками, які дозволяють користувачеві робити ставки під час події. Перевагою азартних онлайн-ігор є те, що існує набагато більше ринків і, отже, кращі шанси на отримання більшої прибутку на різних ринках. Проте деякі бренди грального бізнесу підробляли реальні бренди на ринку, збільшуючи фактори ризику для гравців і погіршуючи репутацію справжніх платформ.
Що робити, якщо не було жодних проблем з шахрайством в Інтернеті? На жаль, ми не живемо і ідеальний світ, чи не так? Злочинні особи, які роблять вигляд, що вони є законними гральними компаніями, можуть намагатися вкрасти вашу особу або взяти гроші. Дуже важко визначити та бути в курсі потенційних шахраїв та шахрайств, а також перевірити бізнес, який ви граєте, з ліцензією. Є багато проблем, з якими стикаються на шляху азартних ігор. Забагато тупиків, які потрібно перехватити та судити за вкладання коштів у справжню платформу.
ПРОПОНОВАНІ РЕЗУЛЬТАТИ:

trueplay.png

Trueplay - це рішення для азартних онлайн-ігор, оскільки він реєструє справжні ігрові компанії для надання своїх послуг на своїй платформі. Заслуговують на увагу прозорість і безпека Trueplay. Тепер, як гравець, ви можете бути гнучкими та безтурботними, щоб насолоджуватися грою, не поглинувшись перевіркою ігорних платформ та їх автентичності. Існує обіцянка для чесного контролю Trueplay.
Trueplay виступає за популяризацію онлайн-азартних ігор і процвітання, щоб зробити це законним. Система є блоком живлення, що дає чіткий контроль над рішенням без маніпуляцій або участі третіх сторін. Ця децентралізована інфраструктура для розробки та створення онлайн-ігор є прозорою та захищає шахрайську діяльність. Звідси вийде повна справедливість прийняття рішень та гарантована оплата за перемогу. Гравці отримуватимуть швидкі грошові транзакції, і для підтвердження документів більше не потрібно чекати днів. Система виконує швидкіші функції, ніж будь-яка інша платформа для азартних ігор, для якої послуги надаються зі швидкістю світла.
СТРАТЕГІЇ ТА РОЗВИТОК РИНКОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ:
Бізнес почав розвиватися шляхом встановлення різних планів розвитку нарівні з його розвитком. Прийняття Trueplay Wallet для транзакцій будь-якої форми криптовалюти посилило більше участі користувачів. Як частина платформи ви отримаєте вигоду на оплату в будь-якій формі - криптовалюті чи фіаті відповідно до поточного попиту.
Інші азартні програмні продукти вимагають затримки платежу завдяки очікуваній перехресній перевірці всіх учасників. Це значно знижує їх продуктивність на ринку. Тут Trueplay відтворює справжню гру, яка переводить гроші швидше на кошельку користувача, без складних перевірок документів.
Відсутність геолокації дозволяє всім гравцям усього світу отримувати доступ до платформи. Платформа збагачена високоякісним вмістом. Trueplay представляє CDN, що забезпечує високоякісний вміст ігор за допомогою децентралізації. Тепер ви можете насолоджуватися розкішшю завантаження платформи з вмістом ігор для вас.
ICO І КОМАНДА:
Всього буде сформовано 70 000 000 токенів, з яких 60% будуть використані для crowdsale. Кошти, отримані від tokensale, будуть зібрані та використані. 30% коштів буде використано для операційної діяльності. 20% для розвитку та маркетингу кожен.
Команда складається із досвідчених людей з різних галузей промисловості, таких як експерти з маркетингу, розробники програмного забезпечення, розробники ігор, розробники ігорних платформ, ентузіанти блокчинів тощо. Вони працюють над тим, щоб зробити Trueplay першим постачальником провайдерів комерційних азартних ігор.
ВИСНОВОК:
Trueplay вже керує всіма основними вимогами до розвитку для своєї системи. Тим не менш, існує багато чого прив'язуватись, наприклад, до розробки додатків API для підключення проектів до платформи Trueplay, запуск комерційних Trueplay APK, наповнення платформи з більш якісним вмістом тощо.
Немає безпечного місця для азартних ігор, і в деяких країнах це навіть вважається незаконним. У країнах, де вона зареєстрована як законна, процвітають шахрайські та підроблені постачальники послуг. У цьому сценарії, де світ хоче більше поставити ставку більше в іграх і спорті, ці обмеження встановлюють деяких людей. Тим не менш, Trueplay вирішив цю проблему для тих людей, які тепер можуть легко проводити онлайн-азартні ігри, не турбуючись про автентичність платформ. Trueplay буде зареєструвати лише ліцензовані для надання послуг людям без будь-яких помилок або недоліків. Операції будуть надзвичайно швидкими, і виплата буде забезпечена. Будучи заснованим і керуючись технологіями блокчейна, він несе відповідальність за безпеку конфіденційних даних користувачів, а також забезпечує краще адміністрування всієї системи. Всесвітній азартні ігри в Інтернеті зіткнуться з основним оборотом в найближчі роки. Найважливіші інвестиції в цей сектор зароблять людям гумозний прибуток. Завдяки інвестуванню в революційну платформу Trueplay забезпечено високі можливості для вигідного майбутнього.
Для отримання додаткової інформації відвідайте
ETH:  0x154089cb313479C0d698Fad2D29eFb9a71d67bo6

Tidak ada komentar:

Posting Komentar