Sabtu, 02 Februari 2019

Ethershift Sayesinde Ico Sürecinden Hemen Sonra Alış Veriş Yapabileceksiniz!

Merhaba değerli arkadaşlar blockchain hızla gelişmekte, bu gelişen dünyanın içerisinde sürekli olarak yeni çözümler ve fikirler üretilmekte. Sizlere bu yeni fikir ve çözümleri tanıtmaktan onur duyuyorum. Yine sonuna kadar zevkle okuyacağınız bir yazı hazırladım. Keyifli okumalar diliyorum. Ethershift Erc-20 tabanlı tokenlerin büyük borsalarda listelenmesini beklemeden kolay alış verişine yardımcı olacak.

1.jpg

Ethereumun varlığı, ERC-20 tipi belirteçlerin yaygınlaştırılmasını ve ticaretin onları hareket halinde tutmak ve kullanıcıları ve sahiplerini istedikleri gibi kullanabilmelerini sağlamak için çok önemli hale getirmektedir. Ancak bu faaliyetlerin gerçekleştirilmesi, bunu mümkün kılmaktan sorumlu olan platformların, süreci mümkün olduğunca basit hale getirmek için ihtiyaç duyulan basitliği yitirmiş olmasından dolayı, başlangıçtan itibaren zor olmuştur. Bu tip bir ticaretin, bu tip ticaretin operasyonlarında belirsiz olduğu gerçeği, aynı sürecin, bu etherum tabanlı jetonun kullanıcıları için çok az veya hiç stres olmadan yapılabildiği basit bir platforma değecektir. Bu amaçla ETHERSHIFT geldi ve karmaşık değişimleri ziyaret etmek zorunda kalmadan bunu mümkün kılmak için bir yol sağlamayı başardı.
Bu, halihazırda kurulmuş olan borsalar tarafından sunulan karmaşıklıklar olmadan ERC-20'nin ticarete alınabilmesi için bir temel oluşturmayı amaçlayan bir platformdur. Bu süreci basitleştirirken, tüm süreçlerin etkililiğinin tehlikeye girmeyeceği ve beklenen standardın altında olmayacağı şekilde uygun nitelikler sağlar. Süreç için yeterli güvenlik sağlar ve yürütülen faaliyetlerin başarısı için tüm tehdit biçimlerini ortaya koyar. Ticaret platformundan beklenenlerden daha fazlası, ERC-20'nin sadece ticaretinde uzmanlaştığı için Ethershift tarafından sunulacak. Bu nedenle, tüm kullanıcılar için ticaret yapma hedefine ulaşmada bir fark oluşturup her türlü düzensizliği ortadan kaldırdığınızdan emin olabilirsiniz.
Ticaret için listelenen tokenlerin üstesinden gelme zorluğu ortadan kalkacak ve artık listeleme için bir belirteci lisanslamak zorunda olan mali uzmana danışılması gerekmeyecek. Bunun gerçekleşmesi için fazla fon kısa kesilecek ve ticaret için bir portal olması gereken yeni jetonlar için katlanılabilir hale getirilecek. Bu, yeni jetonların ortaya çıkışını ve kripto-para kullanan kullanıcıların paralarını kendilerine yatırım yapma ihtiyacını görecekler çünkü ticaretleri sırasında ve bir jetondan diğerine dönüşüm sırasında herhangi bir hayal kırıklığı olmayacaktı.
Bu projenin kredibilitesi, mevcut olanların yerine getirmenin çok zorlayıcı bulduğu faaliyetleri gerçekleştirme yeteneğinden kaynaklanmaktadır. Bu Ethershift için sorun değil. Teklik şunları içerir;
Diğer borsalar gibi çok karmaşık bir sürece uğramadan ERC-20 jetonları yapma olasılığı var.
Korsanların saldırısını önlemek ve aynı zamanda varlıkların standart bir şekilde depolanmasını sağlamak için işlem sırasında geçici olarak jetonu içerecek özel bir cüzdan sisteminin kullanılabilirliği. Bu cüzdan, aynı zamanda, her bir kullanıcı platformunu ticaret için kullanacakları ödüller için bir ödeme aracı olarak da kullanılacaktır. Bu hüküm gerçekten dostane ve ekosistemde sürdürülmesine özen gösteriliyor.

3.png

Dönüşüm, Ethershift platformunda görüntülenen oranlarla daha kolay olacaktır. Bu, ticaret işlemleri sırasında kullanıcıların ilgisini çekecek. Müşterilerin alım satım işlemlerini sabote edebilecek yüksek maliyetli hatalar yapmasını önlemek için ticaret cüzdanında ne kadar veya daha az tutacağının bir belirtisi olacaktır. Ethershift, ticaret süreci boyunca oyunun ilerisinde kaldığını görmek için müşterilerini olabildiğince yönlendirmeyi umuyor.
Müşterilere, ekosistemde bir hesap oluşturma seçeneği sunarak , müşterilerin Ethershift'in fonksiyonlarını optimize edebilecekleri ve aynı zamanda bunları kullanabilecekleri bir kapsamı vardır. Ancak hesap, bir alan adı veya AWS olabilir. Hesap, bu işlemi gerçekleştiren ve gizlice saklanıp saklanmayacak yeni şifrelerle kullanıcılara yardımcı olan bir Linux uygulamasının kullanımıyla açık olacaktır.
En önemlisi, güvenlik gücü eksik olduğunda bir platforma bağlı bir kullanım olmadığı için Ethershift, ekosistemi saldırganlar için kırılmaz ve müşterinin günün herhangi bir saatinde kullanması için güvenli bir güvenlik duvarı ile güçlendirdi. Ethershift, sistemi ERC-20 ticareti için tasarladığı şekilde kullandığından, kullanıcılara uzun süreli bir memnuniyet vaat ediyor. Dolayısıyla, kullanıcılar ağları keşfettikçe kaybedecek hiçbir şeyleri yok ve bundan da fayda sağlamaya çalışıyorlar.

2.jpg


3.jpg

TOKEN DETAYLARI
Ethershift belirteci, Ethershift tarafından toplanan brüt ücretlerin yarısına konuşan bir ERC20 belirtecidir. Ethershift öğelerinden herhangi birinde yapılan her değişim% 5 ücrete neden olur. Çerçeve doğal olarak Ethershift gazından sonra toplanan brüt gideri belirliyor ve 2 adet cüzdanın içine yerleştiriyor. Bir cüzdan çalışma maliyetleri, tazminat, yasal ve benzeri için kullanılır ve diğer cüzdan Ethershift tokenlerini geri almak için kullanılır.
Token Toplam Adedi: 15.000.000
9.000.000 Halka açık yatırım için tahsis edilmiştir 3.000.000 Pazarlama, Promosyonlar, Hediye, Ödül , Danışmanlar için Tahsis edilmiştir. 3.000.000 Ekip üyelerine tahsis edilmiştir.
Büyük Hedef: 2,500 Ether
Ana Satış Aşaması 1: 5 - 18 Kasım, 2018
Ana Satış Aşama 2: 3-16 Aralık 2018
Bu muhteşem proje hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki linklere tıklayın;
Web sitesi: https://ethershift.co
Bitcointalk Konusu: https://bitcointalk.org/ index.php?topic=4965937.0
Yazar: Asarab
Eth: 0x154089cb313479C0d698Fad2D29eFb9a71d67bo6

Tidak ada komentar:

Posting Komentar